LAATSTE DAGEN VOOR VERHUIS

07
jan
2022

Liefste klant, 

Eerst en vooral willen we jou een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen, dat 2022 een jaar mag zijn met veel liefde, vreugde en geluk. 

Het was een bewogen jaar voor ons allemaal en zelfstandig ondernemen in tijden van een pandemie is een uitdaging. Maar het was voor ons ook een leerrijk jaar, een jaar waarin we enorm hebben beseft hoe dankbaar we mogen zijn. Dankbaar dat jij als klant steeds naar onze winkel komt, dit maakt echt het verschil! Dankjewel hiervoor…

Het was ook een jaar waarin ik samen met mijn vrouw een grote beslissing heb genomen, om samen met haar de handen in elkaar te slaan. Vanaf vrijdag 18/02/2022 kan je bij ons terecht voor schoenen, juwelen, mode-accessoires, sjaals, handtassen, horloges en zoveel meer voor haar én hem, één grote belevingswinkel is geboren.

Onder de naam La Vita schoenen – tassen – accessoires gaan wij in de toekomst verder op ons nieuw adres:

ALBERTUSPLEIN 13 (nu: schoenwinkel IL PATTINO). 

Maar alvorens we starten aan deze grote verbouwing/uitbreiding/verhuis zetten we nog een laatste eindspurt in met super koopjes!!

Tot en met zondag 16 januari 2022 geven wij:

-50% op onze herfst/winter collectie!!!

Kom dus snel nog eens langs want daarna sluiten wij de deuren voor 4 weken wegens verhuis en verwelkomen wij je graag weer vanaf 18/02/2022 in onze nieuwe winkel …

Liefs

-Het ganse LA VITA team-

Volg ons via facebook en instagram & blijf op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen van onze nieuwe winkel

No Comments

Geef een antwoord